Video kao ključan element employer brandinga: zašto (a i kako)

Prijave zatvorene

 • Tema predavanja

  Employer branding

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavačice

  Ana Špelić & Rahela Dragičević

Video je moćan alat koji omogućuje da na brz i kreativan način predstavite kulturu, atmosferu, vrijednosti i uvjerenja tvrtke, te prednosti vas kao poslodavca.

No proces izrade je poprilično kompleksan, a za finalni rezultat je bitno da svi stručnjaci koji rade na projektu budu maksimalno usklađeni.

Kroz ovu edukaciju saznajte zašto je važno koristiti video u sklopu employer branding aktivnosti, ali i praktične savjete o tome kako ga kreirati te predstaviti publici.

Ova edukacija namijenjena je HR, marketing i employer branding timovima, ali i copywriterima, snimateljima, odnosno svima koji su uključeni u proces kreiranja videa. 

Predavači

Predavači Predavači Predavači Predavači
 • Ana Špelić
 • Rahela Dragičević
 • Ana Špelić

  Radi na poziciji Employer Branding Executivea, a prvi projekt na kojem je radila u Degordianu bio je upravo culture video. U svom poslu voli što svaki projekt nosi sa sobom nešto novo i ni jedan radni dan nije isti. Videi su joj posebna strast i gušt jer je proces izrade dosta kompleksan, izazovan, ali i uzbudljiv, a na kraju projekta imaš finalni proizvod koji izvrsno prikazuje koliko je truda i rada uloženo. U slobodno vrijeme uživa u druženju s obitelji i prijateljima, a kao pravi foodie puno vremena provodi i u kuhinji, pripremajući, ali i isprobavajući razna jela i slastice.

 • Rahela Dragičević

  2018. godine je došla u Degordian kao copywriting praktikantica. U četiri godine je izučila pisanje copyja raznih vrsta i veličina, od webova, slogana, blogova, oglasa, do scenarija. Jedino nije naučila kako baki objasniti čime se bavi. Sretna što u ovoj edukaciji ne mora odgovoriti na pitanje “a što radi copywriter”, veseli se pričanju o njoj puno dražoj temi: pisanju scenarija za video. U slobodno vrijeme se sramoti na satovima baleta za odrasle. Kao i Ana, puno vremena provodi u kuhinji, no preferira aktivnost konzumacije, a ne kreacije jela.

Prijavi se i pogledaj edukaciju