Važnost kreative u oglašavanju: zašto samo dobar budžet ne garantira dobre rezultate

 • Tema predavanja

  Marketing communication

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavači

  Marina Pavlović & Mateo Pavlović

Jedna od ključnih stvari u postizanju uspjeha u oglašavanju svakako je kreativa.

U današnje vrijeme i na današnjem tržištu, tvrtke se moraju istaknuti i privući pozornost publike kako bi uspješno ostvarile prodaju svojih proizvoda ili usluga. Dobar budžet nije uvijek dovoljan, potrebno je više ulagati u kreativne kampanje koje će se izdvojiti iz mase i privući pozornost publike.

Na ovoj edukaciji saznat ćete više o važnosti personalizacije i responzivnosti koji su važni za postizanje dobrih rezultata u oglašavanju, ali i o tome kako sam kreativni koncept ponekad mora izaći izvan okvira.

Također, bit će riječi i o modernim marketinškim alatima, poput analize podataka, AI-ja i dinamičnih oglasa, koji mogu biti korisni za poboljšanje procesa osmišljavanja kampanja i povećanje efikasnosti. Integracija ovih alata u marketinške strategije može dovesti do povećanja zainteresiranost ciljane skupine te istovremeno smanjiti troškove.

Edukacija je idealna za sve profesionalce u digitalnom marketingu koji već prepoznaju važnost sinergije kreative i oglašavanja, ali i za sve vas koji radite prve korake u marketinškoj industriji kako biste otkrili tajne uspješnih digitalnih kampanja. 

 

Moderator

Moderator Moderator Moderator Moderator
 • Marina Pavlović
 • Mateo Pavlović
 • Marina Pavlović

  Jedan dobro pogođeni oglas na Facebooku Marinu je od studentske prakse doveo do pozicije Head of Creative. Iza nje je skoro punih 8 godina iskustva na različitim pozicijama i u timovima, što nije iznenađujuće kada je u pitanju svestrani multitasker poput nje. Ljubav prema umjetnosti i kreativnom izražavanju pretvorila je u svoju svakodnevicu. Kroz njezine strategije, kampanje i pitcheve prošetali su se brojni brendovi. Kako se kaže — od igle do lokomotive. S jednakim žarom kreira kampanje za beauty, food i bankarske klijente, a nisu joj strane ni kladionice, električne instalacije ili noćni klubovi. Katica za sve, zar ne? Kada ne stvara priče za druge, odlazi u svijet filmova i serija, a srcu su joj posebno prirasle korejske drame. Tipkanje po laptopu pada u drugi plan jedino kada uzme kist u ruke. Ove godine završila je, kako kaže, jednu i pol sliku.

 • Mateo Pavlović

  Mateo je započeo svoj put u Degordianu kao Digital Advertising Intern, a danas je Specialist u svom polju. Ključni je kotač u svim procesima unutar Degordian ureda u Mostaru. Znatiželjan je i uvijek želi unaprijediti procese i kvalitetu te iskoristiti sve resurse i alate koje ima na raspolaganju. Problem solver u duši, uvijek je spreman za dobar izazov, koliko god on bio izazovan. U slobodno vrijeme istražuje dubine YouTube-a i analizira algoritam po kojem radi. Strastveni binge-watcher serija, posebno kriminalističkih i thriller s dobro razrađenim likovima i radnjom, a nešto lošije serije su dobrodošle samo u trenucima kada želi pustiti mozak na pašu.

Prijavi se i pogledaj edukaciju