Utjecaj internih komunikacija na employee experience

 • Tema predavanja

  Employer branding

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavačice

  Ana Špelić & Danijela Pankas Pandurov

Za izgradnju snažnog employer branda važno je, osim eksterne komunikacije, voditi brigu i o internoj komunikaciji koja uvelike može imati utjecaj na iskustvo i zadovoljstvo zaposlenih.

S Danijelom Pankas Pandurov, Employee Experience Team Managericom iz Erste Bank Srbija, razgovarat ćemo o metodama i alatima u HR-u kojima se može osigurati učinkovita interna komunikacija sa zaposlenicima te raspraviti na koji način možemo pratiti utjecaj tih aktivnosti na njihovo iskustvo.

Predavačice

Predavačice Predavačice Predavačice Predavačice
 • Danijela Pankas Pandurov
 • Ana Špelić
 • Danijela Pankas Pandurov

  Svoju karijeru prethodnih 8 godina razvija u okviru HR tima Erste banke. Ljubav prema HR-u, pisanju i rješavanju izazova vodili su je ravno u ove vode, gdje su je kupili prostor za kreativnost i mogućnost da se ono što se živi pokaže eksterno. Iz godine u godinu, rad na izgradnji Erste branda kao poslodavca doveo ju je do kreiranja cjelokupne employer branding strategije, čija realizacija je u tijeku. Prošle godine započela je svoju novu pustolovinu na poziciji voditeljice tima za razvoj iskustva zaposlenih, na kojoj zajedno sa svojim timom kreira i unapređuje iskustvo zaposlenih. Veliki je Harry Potter fan, u slobodno vreme juri za četvorogodišnjom Bubicom i trogodišnjom Lenkom.

 • Ana Špelić

  Account Managerica odgovorna za vođenje klijenata i projekata u agenciji Enstring. Kroz svoj posao, Ana se brine za uspješno planiranje i vođenje projekata te održava blisku suradnju s klijentima. Njena uloga obuhvaća razumijevanje potreba klijenata, koordinaciju timova te osiguranje da projekti budu izvedeni u skladu s očekivanjima i rokovima. U slobodno vrijeme, kao pravi foodie uživa u kreativnom procesu kroz kuhanje i eksperimentiranje s novim jelima i receptima.

Prijavi se i pogledaj edukaciju