Tko, što i kako utječe na dobar (ili loš) candidate experience?

 • Tema predavanja

  Employer branding

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavači

  Ana Spasojević i Marko Pelesk

Dobro ili loše, iskustvo u selekcijskom postupku zaista može snažno utjecati na percepciju vašeg employer branda na osobu koja sudjeluje u postupku, čak i na njezine prijatelje i poznanike, ali i na tržište općenito. 

Želja nam je svakoj osobi koja uđe u selekcijski proces osigurati dobro iskustvo, čak i ako ne dobiju ponudu za posao. No, tko utječe na kvalitetno iskustvo kandidata? 

Od Ane Spasojević, čije iskustvo seže u sve djelove iskustva kandidata i zaposlenika, naučit ćete tko sve utječe na iskustvo kandidata, zašto je dobro iskustvo uopće bitno za osobe koji nam ulaze u selekcijski proces, ali i za samu organizaciju te kako primijeniti najbolje candidate experience prakse u svom hiring procesu.

Predavači

Predavači Predavači Predavači Predavači
 • Marko Pelesk
 • Ana Spasojević

  Ana Spasojević magistra je psihologije s više od deset godina iskustva u upravljanju ljudskim potencijalima. Karijeru je započela kao konzultantica za traženje i selekciju u multinacionalnoj agenciji za zapošljavanje Adecco, te kao outplacement konzultantica u sestrinskoj tvrki Lee Hecht Harrison. Karijeru je nastavila u tvrtki Apis IT kao dio internog HR tima, a zatim je u tvrki Nanobit razvila strateški HR tim koji se primarno bavio employer brandingom, HR procesima, traženjem i selekcijom te angažiranošću zaposlenika. Od ožujka 2021. godine direktorica je ljudskih potencijala u Real Grupi. Aktivno sudjeluje na strukovnim i studentskim konferencijama s ciljem motivacije mladih ljudi na traženje posla u kojemu će uživati. Planiranje s jedne strane i kreativnost u poslu s druge, ono su što je najviše ispunjava. U slobodno vrijeme voli peći torte bez šećera, kojeg nadomjesti Nutellom.

 • Marko Pelesk

  Akademski obrazovan dizajner koji je uplovio u HR, te nije siguran je li on pronašao employer branding ili je employer branding pronašao njega. Employer branding se bavi jer je zaljubljenik u sve. U Enstringu radi kao Strategist koji se brine da svaka strategija ispriča priču poslodavca na svoj posebni način. Svaki životni moment (ali i strategiju) sagledava iz 17 različitih kuteva, a na križanju dvaju puta napravi jedan puteljak između. Ima tri preslatka psa, obožava “glup” humor, a jako začinjena hrana ga plaši.

Prijavi se i pogledaj edukaciju