Social Commerce: novi način skaliranja ecommerce poslovanja

 • Tema predavanja

  Performance

 • Format

  Webinar

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavač

  Matej Jelić

Iako commerce aktivnosti dijelimo na one planirane i unaprijed definirane, ali i na spontane, poput izleta u šoping, ecommerce prvenstveno ubrajamo u planirane aktivnosti. Kupujući online možemo detaljno proučiti cijenu, uvjete plaćanja, dostavu, itd. No, može li ecommerce replicirati iskustvo odlaska u shopping, otkrivanje novih proizvoda i popratne društvene elemente ovakvog načina kupovine?

Iako mu je tržišni udio ogroman, Internet do sada nije pronalazio komplementarno rješenje. U posljednje vrijeme novi igrači na ecommerce tržištu i velike društvene platforme poput Facebooka, Instagrama i TikToka rade na tome da upravo oni postanu nositelji novoga stupa ecommerce arhitekture koji se naziva social commerce.

U edukaciji saznajte više o social ecommerce-u, tehnologijama i integracijama koje se primjenjuju. Osim toga, bit će riječ i o novim kanalima,  mogućnostima distribucije, medijskim formatima, kao i o drugim marketinškim taktikama koje možete iskoristiti u skaliranju svog ecommerce poslovanja!

PREDAVAČ

PREDAVAČ PREDAVAČ PREDAVAČ PREDAVAČ
 • Matej Jelić
 • Matej Jelić

  Voditelj tima ecommerce stručnjaka iz područja digitalnog oglašavanja, SEO-a, optimizacije konverzija i analitike u Degordianu. U morima digitalnog marketinga plovi već više od deset godina, a iskustvo je, između ostalog, sakupljao i na vlastitim medijskim i ecommerce projektima. Za marketing smatra da mora biti u službi uspješnosti tvrtke, integriran s poslovnom strategijom, procesima, tehnologijama i financijama, a specijalizirao se za Ecommerce usmjeren na rast (growth hacking), performance marketing i digitalno oglašavanje. Osim CAC i LTV, voli vidjeti i uspješne performance metrike Arsenala, cijeni vrijeme provedeno u prirodi te neprestano uči o disruptivnim tehnologijama i poslovnim modelima, zato ne miruje ni vikendima.

Ispuni formu i pogledaj edukaciju