SEO i content marketing: strateški par koji generira nove klijente i utječe na rast poslovanja

 • Tema predavanja

  Performance

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Beginner level

 • Predavač

  Marko Živković

U današnjem brzo-mijenjajućem svijetu digitalnog marketinga, SEO-driven content marketing ističe se kao itekako važna strategija za generiranje potencijalnih klijenata, a posebno u B2B sektoru.

Ovaj pristup kombinira tehničku stručnost optimizacije za tražilice (SEO) s kreativnom snagom content marketinga kako bi efikasno privukao i angažirao ciljanu publiku, a potom ih pretvorio u kupce vašeg proizvoda ili usluge.

Što je točno content marketing? Kako SEO i content marketing funkcioniraju zajedno? Zašto je SEO-driven content marketing ključan za generiranje potencijalnih klijenata? Koji su benefit? Što je potrebno za postizanje odličnih rezultata?

Ne samo da ćete saznati odgovore na ova pitanja u toku edukacije, već ćete dobiti sveobuhvatan vodič za razvijanje i implementaciju SEO-driven content marketing strategije. Naučiti ćete kako identificirati i ciljati pravu publiku, stvarati sadržaj koji se rangira visoko na tražilicama i privači potencijalne klijente, te kako mjeriti uspjeh vaše strategije.

Edukacija je namijenjena svim profesionalcima u B2B sektoru, ali i svakome tko želi produbiti svoje razumijevanje kako SEO-driven content marketingom može transformirati proces generiranja potencijalnih klijenata.

Predavač

Predavač Predavač Predavač Predavač
 • Marko Živković
 • Marko Živković

  Inbound Marketing Manager u Degordianu od 2021. godine. U dinamičnom svijetu marketinga je već više od 15 godina, a prije dolaska u Degordian bio je zadužen za marketinške kampanje u vodećim hrvatskim kompanijama, što in-house što kao vlasnik butik agencije za digitalni marketing. Njegovo glavno područje interesa leži u performance marketingu i izradi integriranih marketinških strategija s posebnim fokusom na SEO i content marketing. U slobodno vrijeme uživa u putovanjima i prirodi ili se opušta uz dobru seriju ili dokumentarni film. Kad baš ima vremena zna zaigrati PlayStation s prijateljima.

Prijavi se i pogledaj edukaciju