Marketinški izvještaji: Kako tumačiti podatke za uspješno poslovanje

 • Lokacija

  Online

 • Tema predavanja

  Marketing communication

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Beginner level

 • Predavači

  Ljubica Soldo i Mateo Pavlović

Kako možemo znati jesu li naše marketinške aktivnosti donijele željene rezultate? Koji su pokazatelji uspješnosti, a koji nam unaprijed govore da konačni rezultat kampanje možda neće biti zadovoljavajuć?

Bilo da se radi o social mediji, influencer marketingu ili digitalnom oglašavanju, izvještaji su jedini pouzdani izvor odgovora na ova pitanja.

Na ovoj edukaciji upoznat ćete se s konceptima, alatima i terminologijom koji se koriste u marketinškim izvještajima.

Također ćete kroz praktične primjere naučiti kako tumačiti različite metrike, zašto ih uopće mjerimo te kako njihovim praćenjem i analizom možemo optimizirati aktivnosti i posljedično raditi na rastu poslovanja.

Bez obzira na to radite li izvještaje ili su vam prezentirani, ovi uvidi pomoći će vam da sa samopouzdanjem protumačite izvještaje i upotrijebite dobivene informacije za poboljšanje svojih digitalnih strategija!

Predavači

Predavači Predavači Predavači Predavači
 • Ljubica Soldo
 • Mateo Pavlović
 • Ljubica Soldo

  Ljubica je Account Management Team Lead, sa gotovo deset godina iskustva u digitalnom marketingu. Uživa u balansiranju svakodnevnih zadataka unutar svog tima, a poseban naglas stavlja na razumijevanje potreba klijenta i pomoć u ostvarivanju njihovih ciljeva. Poznata je po svojoj proaktivnosti i stalnom traženju novih načina unaprijeđenja tima s ciljem postizanja sjajnih rezultata. U slobodno vrijeme, možete je pronaći kako pretvara kavu u super ideje, smišlja nove načine za očarati klijente i planira neka nova putovanja.

 • Mateo Pavlović

  Mateo je započeo svoj put u Degordianu kao Digital Advertising Intern, a danas je Specialist u svom polju. Ključni je kotač u svim procesima unutar Degordian ureda u Mostaru. Znatiželjan je i uvijek želi unaprijediti procese i kvalitetu te iskoristiti sve resurse i alate koje ima na raspolaganju. Problem solver u duši, uvijek je spreman za dobar izazov, koliko god on bio izazovan. U slobodno vrijeme istražuje dubine YouTube-a i analizira algoritam po kojem radi. Strastveni binge-watcher serija, posebno kriminalističkih i thriller s dobro razrađenim likovima i radnjom, a nešto lošije serije su dobrodošle samo u trenucima kada želi pustiti mozak na pašu.

Prijavi se i pogledaj edukaciju