Hrvoje Pilić

Kriza i performance marketing

Kako se pripremiti i djelovati u nestabilnim vremenima [ZATVORENE PRIJAVE]

Svijet se ne mijenja — on se već promijenio, a ovaj Detangled je za one koji se i dalje pitaju pitanja poput ovih: što je potrebno promijeniti u pristupu marketingu i komunikaciji u vremenima nestabilnosti i periodu koji nam dolazi? Kako prebroditi ovu trenutnu oluju? Gdje je prostor za napredak i koje radnje poduzeti?

Krizna vremena su teška, ali i puna prilika za buduće tržišne lidere. Degordian je nastao u kriznim vremenima i još se držimo (da kucnemo o drvo). Zato će na edukaciji naš voditelj Performance odjela, Hrvoje Pilić, pričati o tome kako pristupiti marketingu u nadolazećem kriznom periodu te kako se zaštititi od pada prodaje. Ako vas muči kako prioritizirati i gdje se usmjeriti s aktivnostima i ulaganjima, pridružite nam se u online edukaciji da zajedno otpetljamo novonastale muke i nedoumice.

Hrvoje Pilić

Vodi Performance marketing odjel s više od deset stručnjaka koji rade na digital advertisingu, SEO-u, analitici i optimizaciji konverzija. Iako je upravljao kampanjama u više od 190 država svijeta, smatra da učenje nikada ne prestaje. Gleda na život kao skup iterativnih testova i neće imati mira dok ne optimizira svemir. Osim dobre Excel tablice, voli mehaničke satove, obožava nogomet i jesti kruh uz apsolutno bilo koje jelo.

Hrvoje Pilić