Kako TikTok mijenja industrije, ali i druge društvene mreže?

 • Tema predavanja

  Marketing communication

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavači

  Ivana Lovrić i Tomislav Rašković

Već je pomalo svima jasno kako TikTok nije prolazni trend. Osim što pokreće trendove za vlastite korisnike, ova aplikacija je nametnula trendove kojima se prilagođavaju druge društvene mreže, ali i cijele industrije.

Informiranje u formatu kratkog videa postaje standard kojem se pojedinci i organizacije prilagođavaju na različite kreativne načine. Od edukacija do plesnih pokreta, od glazbe do hrane i pića, različite industrije bore se kako privući komadić pažnje i zaustaviti skrolanje prsta barem na nekoliko sekundi, a mi ćemo vam reći što je TikTok napravio po tom pitanju.

Pridružite se Ivani i Tomislavu u posljednjoj Detangled edukaciji ove godine te zajedničkoj šetnji kroz odlične TikTok primjere iz prakse.

Ova edukacija pravi je izbor za sve marketing i employer branding timove, content creatore, a osim toga, sigurno će upaliti lampicu za ideje u 2023. svim zainteresiranima za TikTok strategije i aktivnosti.

Predavači

Predavači Predavači Predavači Predavači
 • Ivana Lovrić
 • Tomislav Rašković
 • Ivana Lovrić

  Svoj karijerni put u digitalnom marketingu započela je upravo u Degordianu na poziciji Communty Management Interna, a danas je ovdje kao Social Media Strategist. Iza nje su tri godine rada s klijentima od bankarske do industrije alkoholnih pića, bezbroj kampanja, strategija i pitcheva, a Ivana još uvijek tvrdi da je Social Media najbolji tim na svijetu. Omiljena društvena mreža u ovom trenutku joj je upravo TikTok jer kako kaže “tamo možeš naučiti što želiš, kad god to poželiš i na način na koji ti to najbolje odgovara” i nada se da će tu strast prenijeti na što više klijenata. Iako nije jutarnji tip, najviše operativnog posla odradi upravo do 11h, a kreativne lampice u mozgu pale joj se obično tek iza 22h.

 • Tomislav Rašković

  Tomislav je jedan od osnivača i strateški direktor u digitalnoj agenciji Museit Network, čije su usluge primarno orijentirane na TikTok. Osim što pomaže klijentima u izradi digitalnih strategija i vođenju profila na TikToku, koristi svoje TikTok znanje i za kreiranje sadržaja na osobnim profilima. Viralni TikTok videi za njega nisu mitovi, nego stvarnost, a jedan od njih je prije nekoliko mjeseci prešao čak 4 milijuna pregleda. Osim na strani klijenta, rad sa strane agencije mu također nije stran pa možemo reći da odlično razumije sve uključene u marketinškom procesu. Ako stavi TikTok na stranu, Tomislav u slobodno vrijeme voli odigrati basket s ekipom, pogledati dobar film, a ove godine je uspješno kompletirao i svoj prvi Highlander.

Ispuni formu i pogledaj edukaciju