Kako razviti uspješan business: Degordianovi neuspjesi, uspjesi i lekcije

 • Tema predavanja

  Performance

 • Format

  Webinar

 • Seniority

  Beginner level

 • Predavač

  Daniel Ackermann

Da je Daniel Ackermann osnovao Degordian, tadašnji iSTUDIO, 2009. godine već mnogi znaju, no ono što je manje poznato jest činjenica da je ovoj uspješnoj priči prethodilo nekoliko neuspješnih

Daniel će se osvrnuti na svoj put od početaka poduzetništva do danas. Od 0, preko 5, 10, sve do grupe od 250 ljudi, naglasak će biti na važnosti skaliranja poslovanja i gradnji sustava te na najvažnijim lekcijama koje je Daniel usvojio. Kroz Degordianov put, Daniel će nastojati podijeliti što više onoga što je naučio, s posebnim naglaskom na neusjpjehe, uspjehe i lekcije.

Za sve one koji su i sami u poduzetničkim vodama, razmišljaju o tome da se na to odvaže ili su na managerskoj poziciji, cilj ovog webinara je skratiti im put do vlastitog uspješnog businessa.

 

Predavač

Predavač Predavač Predavač Predavač
 • Daniel Ackermann
 • Daniel Ackermann

  2009. godine osnovao je Degordian. S osmijehom na licu prisjeća se svojih početaka kada je bilo samo dvoje zaposlenih, dok je danas sustav prerastao u 4 uspješne kompanije - Degordian, Bornfight, Mediatoolkit i Stethoscope. Jedan je od onih direktora koji sluša svoje zaposlenike, cijeni proaktivnost, postavlja ljestvicu kvalitete vrlo visoko, ali i cijeni trenutke opuštanja u obliku piva nakon posla, vikend planinarenja ili teambuildinga s ostatkom tima. Najviše se ponosi kulturom u firmi zbog koje je Degordian šest puta proglašen “Najboljim poslodavcem” te uvrštenjem od Deloitte za jednu od 50 najbrže rastućih firmi u centralnoj Europi.

Ispuni formu i pogledaj edukaciju