Kako dobiti odobrenje budžeta za employer branding aktivnosti

 • Tema predavanja

  Employer branding

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavačica

  Nikolina Horvat Subašić

U poslovnom okruženju često dolazimo u situaciju kada moramo tražiti odobrenje budžeta za provedbu novog projekta. Odnosno, trebamo uvjeriti drugu stranu da su naši zahtjevi i razumni i potrebni. Ovdje je glavni izazov kako uvjeriti glavnog financijskog direktora, CEO-a ili osobu koja odlučuje o odobrenju budžeta da nam da zeleno svjetlo.
Neki od ključnih čimbenika u tom procesu su dokazivanje vrijednosti određenog projekta i obrazloženje na koji način će to utjecati na postizanje ciljeva tvrtke.

Zvuči jednostavno? 🙂
Ponekad i nije, ali zato postoje načini i savjeti koji vam mogu pomoći!

U ovoj edukaciji otkrit ćemo na koji način možemo cijeli proces odobrenja budžeta za employer branding aktivnosti učiniti jednostavnijim i uspješnijim.  Uz to, pokrit ćemo neka od najčešćih pitanja s kojima se susreće naš employer branding tim: zašto je dobro ulagati u employer branding i koje financijske benefite to donosi poslodavcu te tko bi trebao biti zadužen za EB aktivnosti — HR ili Marketing tim?

Edukacija je namijenjena HR timovima, svima koji se bave employer brandingom, ali i onima koji se nalaze u situaciji da trebaju tražiti budžet za, primjerice, sudjelovanje na nekoj manje poznatoj konferenciji, razvoj novog toola za automatizaciju poslova i slično.

Ako se spremate predstaviti prijedlog za odobrenje budžeta po prvi put ili želite unaprijediti svoje vještine, prijavite se i saznajte savjete i tehnike koji će vam pomoći u pripremi, predstavljanju i postizanju uspješnosti.

Predavačica

Predavačica Predavačica Predavačica Predavačica
 • Nikolina Horvat Subašić
 • Nikolina Horvat Subašić

  Employer Branding Managerica s desetogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, internoj i eksternoj komunikaciji, employer brandingu i korporativnom brandingu u IT payment industriji. U dosadašnjoj karijeri radila je na globalnim kampanjama, digitalnim projektima, procesima rebrandinga te surađivala na projektima s mnogim međunarodnim marketinškim agencijama. Na ovoj Detangled edukaciji otkrit će nam svoja iskustva i savjete kako se pripremiti i olakšati si cijeli proces odobrenja budžeta.

Ispuni formu i pogledaj edukaciju