Izgradnja strategije rasta za e-commerce

 • Tema predavanja

  Performance

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavač

  Matej Jelić

Pridružite se edukaciji u kojoj ćete saznati kako postići profitabilan i održiv rast u e-commerceu i što je potrebno kako biste podigli svoju e-commerce strategiju na višu razinu. Otkrit ćemo kako kreirati strateški pristup koji uzima u obzir životni ciklus vašeg poslovanja i vrstu e-trgovine i dati vam materijale koje će vam pomoći da se usredotočite na ključne ciljeve i KPI-jeve. 

Ova je edukacija idealna za vlasnike i menadžere e-commerce tvrtki koji žele ostvariti rast na profitabilan i održiv način te poboljšati svoj poslovni učinak.  

 

Predavač

Predavač Predavač Predavač Predavač
 • Matej Jelić
 • Matej Jelić

  Matej trenutno vodi tim talentiranih marketinških stručnjaka u Degordianu gdje se specijalizirao za performance marketing i to u područjima ecommercea, demand generationa i lead generationa. Prije toga, radio je na uspješnim ecommerce i medijskim projektima. S 12 godina iskustva u digitalnoj industriji, radio je na razvoju uspješnih strategija temeljenih na podacima koje pokreću rast digitalnog poslovanja u raznim sektorima. U slobodno vrijeme Matej voli istraživati disruptivne inovacije i razmišljati o tome kako će one utjecati na poslovanje i marketing u budućnosti. Uvijek traži načine kako pomaknuti granice i biti među prvima koji će implempentirati nove ideje.

Ispuni formu i pogledaj edukaciju