Growth Marketing on a global scale: A case of Infobip

 • Lokacija

  Online

 • Tema predavanja

  Performance

 • Format

  Panel

 • Seniority

  Advanced level

 • Gost

  Ivo Novak

 • Moderator

  Daniel Ackermann

Novu sezonu Detangled edukacija započinjemo s Ivom Novakom koji radi kao Global Head of Growth Marketing u prvom hrvatskom unicornu – tvrtki Infobip, jednoj od najsnažnijih CPaaS (Communication Platform as a Service) kompanija na svijetu. 

Osim što je poznat po vrijednosti, uspjehu i snazi, Infobip koristi vrlo napredne prakse i iznimno puno ulaže u razvoj marketinga, posebno u području inbound i account based marketinga te marketing automatizacije.

Jedna je od rijetkih kompanija na regionalnom tržištu čiji timovi koriste napredne alate poput ZoomInfo, Demandbase, Salesforce, GA360, marketing automation toolove i DMP platforme, stoga će Ivo kroz razgovor s Danielom Ackermannom otkriti više o izazovima i iskustvima koje je stekao razvijajući Growth Marketing na globalnoj razini. 

MQL, SQL, Lead nurturing, Gated content, marketing automation, SEO, CRM, samo su neki od pojmova čiju će ulogu u B2B marketingu objasniti tijekom panela.

Ovo je idealan sadržaj za sve startupove, IT kompanije, B2B tvrtke, ali i za sve ostale Sales i Performance oriented kompanije.

GOST

GOST GOST GOST GOST
 • Ivo Novak
 • Ivo Novak

  Prvih 8 godina karijere proveo je u agenciji radeći na digitalnim projektima za više od 150 klijenata i razvijajući i vodeći timove za digitalni marketing. Zadnjih nekoliko godina radi u Infobipu kao Global Head of Growth Marketing, gdje trenutno razvija growth marketing organizaciju na globalnoj razini. Primarna stručna područja su mu digitalni marketing, B2B marketing, te generalno oglašavanje, kampanje i marketing usmjeren na rast kompanije. Uz to ima iskustva u vođenju i razvoju digitalnih timova, razvoju zaposlenika te procesa.

MODERATOR

MODERATOR MODERATOR MODERATOR MODERATOR
 • Daniel Ackermann
 • Daniel Ackermann

  Godine 2009. osnovao je Degordian. S osmijehom na licu prisjeća se svojih početaka kada je bilo samo dvoje zaposlenih, dok je danas sustav prerastao u 3 uspješne kompanije - Degordian, Bornfight i Mediatoolkit s 250 zaposlenih. Jedan je od onih direktora koji sluša svoje zaposlenike, cijeni proaktivnost, postavlja ljestvicu kvalitete vrlo visoko, ali i cijeni trenutke opuštanja u obliku piva nakon posla, vikend planinarenja ili teambuildinga s ostatkom tima. Najviše se ponosi kulturom u firmi zbog koje je Degordian pet puta proglašen “Najboljim poslodavcem” te uvrštenjem od Deloitte za jednu od 50 najbrže rastućih firmi u centralnoj Europi.

Ispuni formu i pogledaj edukaciju