Employer branding strategija u praksi

 • Tema predavanja

  Employer branding

 • Format

  Webinar

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavačice

  Marina Jurić (Addiko bank) i Iva Majstorović (Degordian)

O employer brandingu pričaju već i vrapci na grani, ali znate li što sve obuhvaća jedna poštena employer branding strategija?
Dosta vam je teorije i želite vidjeti kako to izgleda u praksi te usput saznati kako su jedna banka i agencija zajedno skuhale sasvim netipično dobru priču?

Odlično, tu smo vas čekali, jer će Marina Jurić (Addiko bank) i Iva Majstorović (Degordian) s guštom ispričati uzbudljivo iskustvo na stvarnom primjeru krojenja EB strategije za Addiko banku, a pritom će veliki fokus staviti upravo na definiranje EVP izjave (Employee Value Proposition).

Edukacija je idealna za HR-ovce i sve one koji se bave internim komunikacijama, ali i za sve vas koji želite još više naučiti o employer brandingu.

Pronašli ste se u ovom opisu? Ne čekajte, prijavite se i sudjelujte u novom Detangled webinaru!

PREDAVAČICE

PREDAVAČICE PREDAVAČICE PREDAVAČICE PREDAVAČICE
 • Marina Jurić
 • Marina Jurić

  HR Business Partner za Grupu u Addiko banci, već dugi niz godina gradi svoje znanje i iskustvo u upravljanju ljudskim potencijalima. Najveću strast pronalazi baš u razvoju zaposlenika i upravljanju talentima, a posebnu iskru u oku dobit ćete ako je pitate o EVP-u i strateškom pristupu iskustvu zaposlenika.

 • Iva Majstorović

  Dio je Degordianovog tima već 7 godina, a danas tamo radi na poziciji Employer Branding direktorice. Osim što provodi strateški razvoj usluge Employer Brandinga, vodi klijente kroz cijeli proces izrade branda poslodavca. Zaljubljena je u sklad psihologije, marketinga i komunikacija koji nosi Employer Branding, a više od svega voli prenositi znanje i dijeliti razmišljanja s drugima.

Ispuni formu i pogledaj edukaciju