Društveno odgovoran influencer marketing

 • Tema predavanja

  Marketing communication

 • Format

  Webinar

 • Seniority

  Beginner level

 • Gošća

  Nana Nadarević

 • Predavači

  Mia Bušić i Filip Vujić

Društveno odgovorno poslovanje danas je gotovo nužna komponenta poslovanja tvrtki koje nastoje zadovoljiti sve strože etičke, ekološke, pravne, političke i druge zahtjeve svojih ciljanih skupina.

Donedavno se društveno odgovorno poslovanje smatralo dijelom korporativnih odnosa s javnošću, no posljednjih se nekoliko godina taj trend mijenja. Isto tako, mijenja se i influencer marketing, velik broj brendova ostvaruje suradnje s influencerima i sve je teže istaknuti se u moru kampanja, zbog čega u posljednje vrijeme niču društveno odgovorne influencer marketing aktivacije.

Ima li smisla ukomponirati društveno odgovorno djelovanje u influencer marketing aktivnosti tvrtke? Na koji način?
Na ova i mnoga druga pitanja odgovore će dati duo iz Degordiana.

A što o tome misle hrvatski influenceri? Trebaju li oni u svome radu djelovati na društveno odgovoran način te, ako da, kako? Koliko je društveno odgovorna hrvatska influencerska scena? Jedino je fer da na ovakva pitanja odgovore pruži jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Nana Nadarević, koja će se pridružiti našim PR stručnjacima kako bi zajednički prikazali na koji način tvrtke mogu spojiti svoju strategiju društvene odgovornosti s influencer marketingom strategijom.

Prijavite se i pogledajte edukaciju!

GOŠĆA

GOŠĆA GOŠĆA GOŠĆA GOŠĆA
 • Nana Nadarević
 • Nana Nadarević

  Po danu regionalni PR Manager za MAC kozmetiku i suvlasnica "Porculana", malog dizajnerskog shopa koji prodaje sve osim porculana. Influencer, po noći. Diplomirala Međunarodne odnose i Komparativnu politiku na Fakultetu političkih znanosti, ali nedugo nakon diplome iz politike prebjegla u kozmetičku industriju. Što se hobija tiče, nema ih, ali redovno trenira i voli kuhati. Već deset godina živi s kvizomanom, što je neizbježno utjecalo na česte posjete pub kvizovima. Doduše, ne kao natjecatelj nego motajući kablove i vrteći slajdove dok Silve održava kvizove.

PREDAVAČI

PREDAVAČI PREDAVAČI PREDAVAČI PREDAVAČI
 • Mia Bušić
 • Filip Vujić
 • Mia Bušić

  Jedan od najboljih savjeta za pisanje koje je dobila kaže: "Tekst nikad ne započinji godinom", zato je kraj svoje biografije stavila na početak. 2015. godine došla je u Degordian na poziciju Community Management Interna, karijeru je nastavila u odjelu Social Media Marketinga, a zadnje gotovo dvije godine radi svoj dream job na poziciji PR managera. Izvan radnog vremena voli se odlijepiti od mobitela i igrati društvene igre s frendovima ili se baviti nail artom, na što troši puno više sati nego što će priznati.

 • Filip Vujić

  Svoju avanturu u Degordianu započeo je prije više od četiri godine kao Community Management Intern nakon čega je prošao na poziciju PR managera, dok trenutno radi kao Account Executive. U PR timu je bio preko dvije godine, a iza sebe ima suradnje na velikom broju kampanja i još većem broju influencera iz Hrvatske, ali i inozemstva. U tom se periodu specijalizirao za influencer marketing, a broj followera hrvatskih influencera zna napamet. Kada ne stalka influencere, voli otići u planine pješke ili biciklom.

Ispuni formu i pogledaj edukaciju