Data-driven decision making: kako iskoristiti analitiku za rast businessa

 • Tema predavanja

  Marketing communication

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavačice

  Ivona Jurilj i Irena Miličević Vukoja

Svijet je sazdan na moći brojeva, rekao je Pitagora prije dvije i pol tisuće godina. Vrijedi li ova Pitagorina izreka i u svijetu marketinga i komunikacija u 21. stoljeću?

Mi kažemo da — jer svakoj važnoj poslovnoj odluci prethodi relevatno istraživanje, a analitika su brojevi koji čine polazišnu točku u tom procesu.

Saznat ćete zbog čega su data-driven odluke važne za rast businessa u poduzetničkom i korporativnom okruženju te kako se marketing i komunikacijska industrija transformiraju, uspoređujući današnje stanje s onim prije 15 godina. Očekujte uvid u ključne korake za poslovanje, utemeljene na analitici i istraživanjima, koji olakšavaju navigiranje kroz dinamične tržišne promjene, a sve to iz prve ruke i višegodišnjeg poslovnog iskustva panelistica.

Panel je namijenjen poduzetnicima i rukovoditeljima iz komunikacijske i marketinške industrije, ali i svim decision makerima koji žele naučiti kako prikupljati i interpretirati podatke kako bi donosili pametne poslovne odluke.

O svemu ovome govorit će Irena Miličević Vukoja, osnivačica i direktorica kreativne agencije Prefix, CEO No Limit BH Advertising Festivala te osnivačica Woman.Comm Cluba sa 16-ogodišnjim iskustvom u marketingu, komunikacijama i PR-u, i Ivona Jurilj, Country Manager za Bosnu i Hercegovinu u agenciji Degordian, s više od 12 godina iskustva rukovođenja podružnicom digital-first agencije i timom od preko 20 zaposlenih.

Predavačice

Predavačice Predavačice Predavačice Predavačice
 • Irena Miličević Vukoja
 • Ivona Jurilj
 • Irena Miličević Vukoja

  Magistrica ekonomije s više od 16 godina iskustva u retail industriji. Karijeru je započela kao pripravnica u Konzum d.o.o. Sarajevo, u sklopu Agrokor grupe, a daljnji tijek karijere razvijao se “by the book” te je od pozicije pripravnice napredovala do direktorice marketinga u Konzumu. Nakon stjecanja diplome magistrice na IEDC-Bled poslovnoj školi za management, proširuje svoje horizonte u smjeru poslovne komunikacije i psihologije, kako kroz NLP, tako kroz različite edukacije formalnog i neformalnog obrazovanja. Nakon 15 godina korporativne karijere učinila je poslovni iskorak i zaplivala samostalnim poduzetničkim vodama. Osnovala je kreativnu agenciju Prefix, čija je i direktorica, a koja za cilj ima ponuditi tržištu drukčiji pristup kreativnom i strateškom poslovanju kroz prizmu consultinga, PR-a i kreative, donoseći nove globalne trendove kao što su employer branding i employer advocacy. Pokrenula je novi projekt umrežavanja žena iz komunikacijske industrije kroz osnivanje Woman.Comm Cluba, a trenutno se nalazi na CEO poziciji za No Limit BH Advertising Festival.

 • Ivona Jurilj

  Country Manager mostarskog ureda agencije Degordian, magistrica ekonomije s više od 12 godina iskustva u polju digitalnog marketinga te vođenju i osposobljavanju tima od 20+ zaposlenih. Ivonin put u Degordianu započeo je na poziciji Community Manager u ljeto 2011. godine, da bi već u siječnju 2012. godine osnovala ured agencije u Mostaru, što je označilo početak rada prve specijalizirane agencije za društvene mreže na bosanskohercegovačkom tržištu. Višegodišnje iskustvo i znanje izgradila je na projektima razvoja digitalnih marketinških i komunikacijskih strategija i strategija nastupa na društvenim mrežama te projektima izrade web stranica i aplikacija, a stečena iskustva i znanja danas rado prenosi na druge, sudjelujući u radionicama, edukacijama i konferencijama.

Prijavi se i pogledaj edukaciju