Budućnost e-commercea: Trendovi koje treba pratiti u 2023.

 • Tema predavanja

  Performance

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Beginner level

 • Predavač

  Darko Đoković

Koji će to ključni trendovi promijeniti budućnost e-commercea u 2023. godini? Ovi trendovi nisu samo prolazna moda; oni predstavljaju ogromne preokrete koje će oblikovati industriju u budućnosti. Od novih tehnologija do promjena u očekivanjima kupaca, istražit ćemo kako će ti razvoji utjecati na poslovanje, otvarajući vrata uzbudljivim prilikama za inovacije i rast.

Na ovoj edukaciji razgovarat ćemo o rastućoj važnosti AI-a i machine learninga u e-commerceu, koji će pomoći vlasnicima trgovina da personaliziraju iskustva kupaca, daju bolje preporuke proizvoda i pojednostavne cijeli proces od nabave do kupovine. Uz to, ispitat ćemo i sve veći utjecaj AR-a i VR-a na način kako potrošači komuniciraju s proizvodima i odlučuju se za kupovinu.

Budućnost e-commercea leži u održivim i etičkim praksama. Kupci su sve svjesniji svog utjecaja na okoliš, a vlasnici e-trgovina reagiraju usvajanjem brojnih ekoloških inicijativa, prihvaćanjem modela kružnog gospodarstva i prioritiziranjem etičke nabave. Saznat ćete kako ovi pristupi usmjereni na održivost mogu doprinijeti vašem dugoročnom poslovnom uspjehu!

Predavač

Predavač Predavač Predavač Predavač
 • Darko Đoković
 • Darko Đoković

  Darko je iskusan poduzetnik i istinski zaljubljenik u tehnologiju. Specijaliziran je za područje e-commercea, u kojem ima preko 8 godina iskustva, te consultinga. Kao osnivač Shopycodea, agencije za razvoj e-commercea, zaslužan je za transformaciju i napredak brojnih tvrtki u digitalnom okruženju, s fokusom na Shopify. Osim uspostavljanja snažne online prisutnosti, to im je također pomoglo da dosegnu širu publiku i povećaju prihod. Kao CTO u Degordianu, Darko pokreće inovacije i strateške inicijative. Svoj doprinos zajednici ostvaruje aktivnim sudjelovanjem i razmjenom znanja na industrijskim događanjima.

Prijavi se i pogledaj edukaciju