AI tehnologija u alatima za istraživanje zadovoljstva

 • Tema predavanja

  Digital production

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Beginner level

 • Predavač

  Marko Marjanović

Na ovoj edukaciji fokusirat ćemo se na tehnički aspekt integracije umjetne inteligencije u alate za istraživanje zadovoljstva zaposlenika s ciljem unaprjeđenja razine zadovoljstva i angažiranosti.

Pokrit ćemo korištenje AI-ja u analizi sentimenta, procesuiranju prirodnog jezika te prediktivnoj analitici. Zaronit ćemo i u implementaciju AI algoritama za analizu feedbacka zaposlenika, identificiranje trendova te predviđanje potencijalnih problema, a zatim ćemo adresirati i praktične izazove s kojima se suočavaju alati koji koriste AI, kao što su osiguravanje privatnosti i kreiranje akcijskih planova kojima je cilj poboljšati radno okruženje, produktivnost i motivaciju zaposlenika.

Da ne bi sve ostalo samo na izazovima, naravno, raspravljat ćemo i o potencijalnim rješenjima tih problema. Diskusija u komentarima i kroz QA session i više je nego dobrodošla!  

Predavač

Predavač Predavač Predavač Predavač
 • Marko Marjanović
 • Marko Marjanović

  Marko je Head of Product Development, a trenutno i lead na Luppa alatu za istraživanje i analizu zadovoljstva i angažiranosti zaposlenika, gdje se bavi strateškim planiranjem, vođenjem tima i osiguravanjem efikasnosti razvoja proizvoda. Prije preuzimanja ove pozicije, stekao je značajno iskustvo kao backend developer, s posebnom sklonošću prema izazovima u zanimljivim i drugačijim projektima van okvira "običnog" programiranja - upravo su ga strast prema tehnologiji i razvoju proizvoda doveli do Luppe.

Prijavi se i pogledaj edukaciju