AI-powered kampanje u e-commerce oglašavanju: The Good, the Bad and the Ugly

 • Tema predavanja

  Performance

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Intermediate level

 • Predavač

  Anton Plepel

Slijedeći brz razvoj AI tehnologija, mijenja se i okruženje online oglašavanja. Iz perspektive klijenta, također su vidljive promjene u načinu optimizacije kampanja gdje integriranjem najnovijih AI alata i tehnologija imamo višu razinu automatizacije, ali istovremeno imamo manjak kontrole i ograničen pristup podacima. 

Automatiziranjem procesa oslobađamo više vremena za osmišljavanje strategije, rad na poslovnoj skalabilnosti i potencijalnom širenju na druga tržišta.

Google Ads Performance Max i Meta Advantage+ su samo jedni od primjera značajnog utjecaja AI u oblikovanju budućnosti oglašavanja, kako olakšavaju proces kreiranja i upravljanja kampanjama, posebno u kontekstu targetiranja, optimizacije i izrade oglasa. 

Na ovoj edukaciji upoznat ćete se sa “the good, the bad and the ugly” stranama korišćenja AI-powered kampanja i saznati kako primjenom ovih alata možete uštjedeti vrijeme, povećati efikasnost i produktivnost te povjećati rast vašeg e-commerce poslovanja!

Predavač

Predavač Predavač Predavač Predavač
 • Anton Plepel
 • Anton Plepel

  Specijalist za performance marketing s iskustvom u različitim projektima digitalnog oglašavanja. Doprinio je uspjesima performance marketing incijativa brojnih klijenata i brzorastućih startupova, kako regionalnih, tako i međunarodnih. Uživa u profesionalnom razvoju te ga posebno zanima organizacija i upravljanje projektima. Inspiraciju pronalazi u timskom radu unutar ureda, dok izvan radnog mjesta njeguje svoju znatiželju istraživanjem brojnih tema i hobija.

Prijavi se i pogledaj edukaciju