AI alati u marketingu: kako zadržati glas branda, poboljšati kreativu i optimizirati vrijeme?

 • Tema predavanja

  Marketing communication

 • Format

  Edukacija

 • Seniority

  Beginner level

 • Predavač

  Ivana Lovrić

Unazad nekoliko mjeseci, svjedoci smo sve većeg broja AI toolova – od onih koji nam brzo mogu dati određene informacije pa sve do određenih koji za nas mogu čak i isproducirati cijeli content dok se mi bavimo nekim drugim dijelom projekta koji više zahtjeva našu energiju.

Istovremeno, u današnje vrijeme svi nastojimo optimizirati naše procese, pa zašto onda ne bismo iskoristili upravo čari AI-a?

Upravo ovo je cilj edukacije – na praktični način prikazati najpopularnije alate i kako ih primijeniti u marketingu s naglaskom na content creation.

Predavač

Predavač Predavač Predavač Predavač
 • Ivana Lovrić
 • Ivana Lovrić

  Svoj karijerni put u digitalnom marketingu započela je upravo u Degordianu na poziciji Communty Management Interna, a danas je ovdje kao Social Media Strategist. Iza nje su tri godine rada s klijentima od bankarske do industrije alkoholnih pića, bezbroj kampanja, strategija i pitcheva, a Ivana još uvijek tvrdi da je Social Media najbolji tim na svijetu. Omiljena društvena mreža u ovom trenutku joj je TikTok jer kaže da “tamo možeš naučiti što želiš, kad god to poželiš i na način na koji ti to najbolje odgovara” i nada se da će tu strast prenijeti na što više klijenata. Iako nije jutarnji tip, najviše operativnog posla odradi upravo do 11h, a kreativne lampice u mozgu pale joj se obično tek iza 22h.

Prijavi se i pogledaj edukaciju