Denis Devčić

Optimizacijom konverzija do povećanja online prodaje

Konkretni savjeti koji daju rezultate (POPUNJENO)

Sve više čujemo kratice kao što su CRO (conversion rate optimisation), CTA (call to action), USP (unique selling proposition) te pojmove poput A/B testiranja i pain pointova. Svi ovi izrazi dio su priče o povećanju online prodaje, ali kako to izgleda u praksi? Postoje li trikovi za povećanje prodaje i konverzija? Kako prilagoditi predstavljanje vašeg proizvoda ili usluge očekivanjima kupaca?

CRO alati, metode i tehnike služe za povećanje prodaje, no hoće li doista na odluku o kupnji utjecati promjena CTA gumba iz crvene u zelenu boju? Koje optimizacije i prakse su realne te što zaista funkcionira, a što ne, za vas ćemo raspetljati na novoj Detangled edukaciji.

Denis Devčić

Degordianov Web Analytics & Optimization Manager s budnim okom za detalje. Predani je fitness entuzijast, kako za onaj fizičke, tako i za onaj intelektualne prirode. Uvijek opravdano kritičan, ali s velikim osmijehom na licu. Radi na razvoju inbound i lead generation marketinga te tvrdi da može dići 100 konverzija u benču. Iskustvo u prodaji i oglašavanju ostavilo ga je s trajno oštećenim smislom za humor.

Denis Devčić