Ana Marija Malić

Facebook Memories

Razvoj Social Media Marketinga kroz razvoj Facebooka

Datum održavanja

TBD

Vrijeme

TBD

Lokacija

Online

Od prvih statusa Facebook korisnika “Ana Marija je doma“ do potrebe za social media marketingom prošlo je mnogo vremena. Uistinu se mnogo toga promijenilo, kako i kod osobnih profila, tako i kod stranica brendova, čiji nastup na društvenim mrežama više nije moguć bez kvalitetno razrađene strategije i pametnog ulaganja marketinškog budžeta.

Kako je izgledao razvoj social media marketinga kroz prizmu razvoja samog Facebooka i zašto je danas toliko bitno imati strateški pristup ovom dijelu digitalnog marketinga, otkrijte u predavanju naše Ana Marije Malić, voditeljice SM & PR odjela Degordiana i dugogodišnje vlasnice profila na raznim društvenim mrežama (priča se da se čak sjeća i MySpacea).

Ana Marija Malić

Kolekcionarka cipela i dobrih iskustava s putovanja, zbog čega voli koristiti #cipelicelutalice. Iskustvo je počela graditi u printu i medijskim kućama, da bi ubrzo otkrila svoju veliku strast za digitalom. Zato danas uživa razvijati usluge Social Media & Digital PR odjela, krojiti strategije za klijente i ponekad sav trud nagraditi finom afterwork IPA-om.

Ana Marija Malić

PRIJAVI SE!

Naziv i datum predavanja

Facebook Memories

TBD