Hrvoje Pilić

E-commerce marketing

Upoznajte Growth model za povećanje prodaje

Datum održavanja

otkazano

Vrijeme

-

Lokacija

-

Za rast i povećanje prodaje najvažnije je pravilno strateški strukturirati marketinške aktivnostiNema potrebe da razbijate glavu pokušavajući odgonetnuti što to točno podrazumijeva, za početak je dovoljno da dođete na novu Detangled edukaciju.

Hrvoje Pilić otkrit će vam što je sve potrebno za rast prodaje, kako strukturirati i prioritizirati marketinške aktivnosti na strateškoj razini, ali i kako se fokusirati na ono što je bitno. Pričat će o tome kako spojiti sve ključne elemente performance marketinga (digitalnu komunikaciju, web analitiku i optimizaciju konverzija) u smislenu cjelinu kroz strateški framework. I na kraju — kako evaluirati uspješnost tih aktivnosti da bismo povećali rast u web trgovini.

Hrvoje Pilić

Vodi Performance marketing odjel s više od deset stručnjaka koji rade na digital advertisingu, SEO-u, analitici i optimizaciji konverzija. Iako je upravljao kampanjama u više od 190 država svijeta, smatra da učenje nikada ne prestaje. Gleda na život kao skup iterativnih testova i neće imati mira dok ne optimizira svemir. Osim dobre Excel tablice, voli mehaničke satove, obožava nogomet i jesti kruh uz apsolutno bilo koje jelo.

Hrvoje Pilić